Udruženje Roma Braničevskog okruga i Udruženje za razvoj preduzetnika POSTART realizuje projekat “Unapređenje zapošljivosti Roma u Braničevskom okrugu”, koji je finansiran od strane Ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj Nemačke uz tehničku podršku organizacije GIZ i SODI

 

Privredno društvo za proizvodnju, preradu i promet drveta „Stoles“ D.O.O., čiji je vlasnik Dejan Stefanović, otpočelo je sa proizvodnjom drvenih proizvoda, gde je akcenat stavljen na obradu i preradu raznih vrsta kvalitetnog drveta (hrasta, jasena, graba i parenog bagrema), kako bi se proizveli podovi od masivnog drveta napravljeni i stvoreni da traju decenijama!

Preduzeće „DM KLIMA 012“ D.O.O., se bavi postavljanjem vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema. Obzirom da je svakom domaćinstvu potrebna pomoć u vidu pružanja navedenih usluga, naš vlasnik, Mihajlo Ćirković je pokrenuo sopstveni biznis kako bi uvek bio spreman da pomogne u tim situacijama!

Ordinacija Veljković se bavi pružanjem opštih medicinskih usluga i tretmana. Vlasnik, dr Miloš Veljković je uvaženi lekar opšte prakse koji se odlučio da stanovnicima svog rodnog grada Požarevca, pružanjem kvalitetnih zdravstvenih usluga omogući zdraviji i bezbrižniji život!


Jedna od dobitnika bespovratnih sredstava je i Tania Srećković, vlasnica PR Ugostiteljsko trgovinske radnje poslastičarnice „Bonjour“ iz Požarevca, koja je uz pomoć doniranih sredstava uspela da ostvari svoj davno planirani cilj. Otvaranje poslastičarnice „ Bonjour“  je našem malom gradu donelo širu ponudu raznih vrsta kolača, torti i ostalih slatkih proizvoda, a ono po čemu se razlikuje od drugih sličnih radnji je činjenica da se u ovoj poslastičarnici svi proizvodi prave od prirodnih sirovina, odnosno akcenat je na bio-proizvodima, bez veštačkih dodataka i emulgatora.

Preduzetnička agencija za konsalting i marketing „Nena Konsalting“ Požarevac, čija je vlasnica Snežana Stojanović, obavlja konsultatntske aktivnosti u vezi sa poslovanjem i ostalim upravljanjem, kako bi pomogla ostalim mladim i novoosnovanim firmama u što lakšem pokretanju i obavljanju poslovanja na teritoriji grada Požarevca. Ovakva vrsta usluga i pomoći služi kao podsticaj svim zainteresovanima za pokretanje sopstvenog biznisa!

ZAHVALJUJUĆI DOBROM I DINAMIČKOM TIMU PEĐOLINO PRTY SERVICE SE IZDVOJIO KAO JEDINSTVENA FIRMA KOJA PO NAJVEĆIM STANDARDIMA PRUŽA USLUGE KETERINGA. MI NEMAMO UZORE, VEĆIDEMO U KORAK SA OSTALIM SVETSKIM KOMPANIJAMA. NA VAMA JE DA UŽIVATE U ZABAVI, ZA OSTALO JE ZADUŽEN NAŠ PEĐOLINO PARTY SERVICE.

UNAPREDITE SVOJU LEPOTU, PRODUŽITE MLADOST UZ NAJNOVIJU TEHNOLOGIJU I SAVREMENE METODE U KOZMETICI U KOZMETIČKOM SALONU “ALLUR BEAUTY NO.1”

FOTO VIDEO STUDIO “LET 3” NUDI NAJVIŠI NIVO USLUGE IZ OBLASTI FOTOGRAFIJE, FULL HD VIDEO SNIMANJA I NARAVNO PROFESIONLANE POSTPRODUKCIJE. UKOLIKO ŽELITE DA SE REKLAMIRATE ILI MEDIJSKI DA BUDETE PROPRAĆENI TU JE NAŠ INTERNET RADIO “ROMSKO SRCE” KOJI MOŽETE PRATITI NA NAŠEM YT KANALU

U PRIJATNOM I MODERNO OPREMLJENOM AMBIJENTU DOČEKAĆE VAS STRUČNO I LJUBAZNO OSOBLJE, UVEK SPREMNO DA ISPUNI VAŠE ŽELJE I POMOGNE VAM OKO IZBORA FRIZURE. NUDIMO SVE VRSTE KLASIČNIH FRIZERSKIH USLUGA KAO ŠTO SU ŽENSKO ŠIŠANJE, MUŠKO ŠIŠANJE, FENIRANJE, FARBANJE, ALI I SVE VRSTE FRIZURA ZA SPECIJALNE PRILIKE, PROFESIONALNU ŠMINKU I TRETMANE ZA NEGU KOSE. VAŠ FRIZERSKI SALON KRISTIJAN PETROVIĆ

NARUČITE VAŠU OMILJENU HRANU I UŽIVAJTE U SVAKOM ZALOGAJU UZ DOSTAVU FAST FOOD “S”. VELIKI IZBOR JELA I PECIVA ZA LJUDE U POKRETU; JER MI MISLIMO NA VAS…… FAST FOOD “S”